Кирил Райков

Опит:15 години

Възраст:32

Email:kiril@2sport4life.com

Телефон:359889390372

Кирил Райков

Главен треньор

Биография:

“All successes begin with self discipline. There is no shortcuts. Hard work, extra effort and dedication will get you to your goals. Never give up, never stop chasing greatness. Run, walk or crawl but never stop moving forward.“

СУПЕРСИЛА: заразна енергия

ОПИТ: Кирил вкарва първият си кош на 11 годишна възраст и това поставя началото на неразривна връзка между него и баскетболната топка. Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. Шампион на България и Норвегия. Завършва бакалавар специалност “Треньор по баскетбол” и магистър „Кондиционна подготовка“. През последните седем години ежегодното участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на “Nike” в САЩ. Дългогодишният му опит в баскетбола като състезател и треньор са ключът и към успеха на новосъздадения от Кирил баскетболен лагер THE JAM. Кирил е сертифициран треньор по кондиционна подготовка и силови тренировки за отборни спортове към университета на ФК “Барселона”. Квалифициран фитнес инструктор, треньор по пудовки, българска торба, групови занимания и диетолог. Създател на проекта за ранно детско развитие чрез тренировки “Детето чудо” както и на спортната организаиция 2sport4life.

МОТИВАЦИЯ: Скритият потенциал, който развивам до видими резултати.

ПОДВИЗАВА СЕ В: Навсякъде, освен в “Мама с бебе”

Умения:

Кондиционна тренировка
100%
Финтнес
100%
Баскетбол
100%
Рехабилитация
85%
Пудовки
95%
Олимпийски движения
85%
Българска торба
90%
Корективни упражнения
95%

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате 2sport4life.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ

X