Какво те очаква?

Редовно ще изпращаме на твоя имейл важна и полезна информация свързана с ефективното горене на мазнини и как да качваш мускули. Ще даваме инфромация и достъп за бъдещи наши събития и семинари.

Имаме много полезна информация в целия ни сайт за това как да имаш повече енергия в ежедневието си. Разбира се, това зависи от много фактори...

Спиш ли достатъчно? Стресиран ли си от ежедневието? Какво ядеш? Дишаш ли правилно? Активен ли си, или водиш активно заседналия живот, в който просто тренираш два пъти в седмицата? Задавал ли си си тези въпроси?

Първото нещо, което можеш да направиш е да намалиш стреса от ежедневието. ТУК можеш да прочетеш всичко за стреса и как се отразява на тялото ти. Но как можеш да намалиш стреса?

Нещо лесно, което можеш да практикуваш всеки ден е ходенето:

По време на разходките ти ще можеш и да се насладиш на ползите от слънцето върху здравето ти. Виж в графиката какви са те.

Друг начин да намалиш стреса и да започнеш да се чувстваш по-тонизиран е да опиташ дихателни упражнения. Освен, че ще намалиш стреса и тревожността, ще можеш и да подобриш работата на белите си дробове. Предлагаме ти 10 различни дихателни упражнения, които да опиташ. Възможно е да откриеш, че някои упражнения ти допадат веднага. Започни с тях, за да бъде практиката по-приятна.

Можеш да комбинираш всичко това и със сауна след тренировката. Прочети защо е полезно ТУК.

След сауната е най-добре и да си вземеш един студен душ. Виж защо ТУК.

Най-важното за всеки един от нас обаче е и качествения сън. Ето и как да си помогнеш:

Ако искаш повече информация по темата за енергия, тонус и стегнато тяло:

Свържи се с нас за персонални тренировки и консултации:

Запиши се за МИСИЯТА: 30-дневно онлайн предизвикателство:

Разгледай нашите статии за стрес, медитация и дишане:

Попълни трите полета с твоя имейл и имена и натисни бутона, за да се свържем с теб и да изпращаме полезна информация и материали.

*показва задължителни полета