Услуги

Персонални тренировки

Няма по-надежден начин за постигане на желаните резултати от тренировката съобразена с личните нужди и възможности. Персоналните тренировки са точно такива. След като установим какви са целите, мотивацията и възможностите ви (както времеви, така и спортни), изграждаме най-оптималната за вас програма, за да постигнете желаното.

Тренировките се провеждат в няколко фитнес зали в разични краища на София. За повече информация: 0889390372; 0888588822. 


ВИП тренировки

За тези от вас, които нямат възможност да посетят фитнес поради заетостта си, или пък си имат спортно помещение в къщи или на работното място, нашите треньори са насреща. Можем да ви посетим в къщи или в офиса, за да ви поизпотим и изкараме най-доброто от вас.

 

ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Body Transformer  - превръща хората в машини

(Към момента тренировките не се провеждат)

Това е високо интензивна кръгова кондиционна тренировка. Редуват се силови и кардио упражнения, които подобряват вашите физически качества като бързина, координация, сила, издържливост и мобилност. Името отговаря на резултатите. Отдадените и надъхани, ще станат свидетели на това как тялото им се трансформира и извайва, а енергията и силата им се увеличава. Защо да сме просто хора, когато можем да сме супергерои? :)

"Body Transformer" е преживяване, в което всеки се забавлява, а енергията и атмосферата винаги са на ниво. Тук създаваме една социална среда, в която всеки може да намери своето място и да срещне нови хора, обединени от една цел.

 

ATHLETE BUILD - ИЗГРАДИ АТЛЕТА В ТЕБ!

(Към момента тренировките не се провеждат)
 

Искаш да разбереш как тренират истинските атлети, да подобриш своята сила и бързина, да опримизираш техниката си на бягане?
Athlete build ще развие твоя потенциал, независимо дали си професионален спортист или просто искаш да тренираш като тях.
Тренировката е интензивна и включва различни видове бегови и силови упражнения и отскоци.
Athlete build - изгради атлета в теб!

 

Детето чудо

Това е кондиционна подготовка на деца. Изследвания на Националната Асоциация по Физическа Подготовка (NSCA) твърдят, че при навършена 6 годишна възраст, всяко дете може да зпочне силови тренировки. Специфични упражнения за развиване на двигателни качества като бързина, ловкост, сила, издръжливост, еластичност и координация са в основата за изграждането на здраво тяло. Освен това, децата се учат на дисциплина, мотивация и отдаденост.

Всеки родител иска детето му да е здраво. Три годишните деца имат функционални тела – стоят и се движат в пространството оптимално. За съжаление често се случва на 8 години вече да са загубили половината от уменията си. Това е така, защото никой не ги учи. Получават много други знания и умения, но не и как да се грижат за физическото здраве на тялото си.

Ние приемаме като лична отговорност да научим децата защо е важно да са активни и как да бъдат, въпреки дългите часове на чина, тежките раници и технологиите.

 Тренировките се провеждат във фитнес Спарк 1766 София, жк София Парк, Търговска зона, сграда 16/3

Power stretching

Стретчингът е от изключителна важност за всеки спортуващ. Освен, че предпазва от травми, той подобрява мобилността, а от там и постиженията. Разтягането засилва кръвообращението, което спомага за по-ефективното възстановяване на мускулите. 

(Към момента тренировките не се провеждат) 

 Мама с бебе

За много майки в грижите покрай бебето и нещата от живота, не остава време да се погрижат за себе тогава, когато най-много имат нужда от това - и физически, и психически. Тренировката "Мама с бебе" ви дава възможност да отделите време, в което да се погрижите за тонуса на тялото си и да изпотите както токсините, така и всички онези грижи, които ви заливат ежедневно. Заниманието е подходящо за майки с бебета навършили 3-4 месеца. 

За повече информация: 0889390372; 0888588822. 

 

Баскетболни и спортни лагери

Освен международния ни баскетболен лагер за деца и юноши The JAM, организираме спортни лагери, които ни изкарват от монотонността на ежедневието, събират ни в компанията на позитивни и енергични хора и действат мотивиращо.

 

Индивидуални баскетболни тренировки за деца и възрастни 

За повече информация: 0889390372; 0888588822.

 

Изготвяне на хранителен режим

Изцяло съобразено с вашите нужди и лайфстайл, както и предпочитани и нежелани храни. Според целта на планът - сваляне на килограми, покачване на мускулна маса, повишаване на енергията, уравновесяване на хормоналния баланс, и т.н. - се определят необходимите количества белтъчини, мазнини и въглехидрати дневно. Получавате и списък с нужните продукти, за да улесним времето, прекарано в пазаруване. Ако човек е това, което яде, не бъдете евтини и бързи. Превърнете храната в източник на здраве и енергия!

За повече информация: 0889390372; 0888588822. 

 

Детето чудо на гости на детска градина

Има възможност тренировката "Детето чудо" да се проведе на място в детска градина. Детето чудо вече втора година е част от Англо-американското училище в Панчарерво, Свети Георги, детски градини Монтесори, Азбуки и др. Нашите треньори знаят как да се адаптират в обстановката и да изкарат максимума от заниманието.

За повече информация: 0889390372; 0888588822. 

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки