Какво те очаква?

Редовно ще изпращаме на твоя имейл важна и полезна информация свързана с ефективното горене на мазнини и как да качваш мускули. Ще даваме информация и достъп за бъдещи наши събития и семинари.

Имаме много полезна информация в целия ни сайт за това как да губиш повече мазнини и да качваш мускули ефективно. Разбира се, това зависи от много фактори...

Спиш ли достатъчно? Стресиран ли си от ежедневието? Какво ядеш? Здрави ли са ти червата? Активен ли си, или водиш активно заседналия живот, в който просто тренираш два пъти в седмицата? Задавал ли си си тези въпроси?

За да можеш да губиш мазнини ефективно и следователно и да качваш мускули, трябва да ядеш правилните храни. Това не означава, че премахваме всичко, което обичаш от диетата си – означава, че трябва да поемеш контрол върху това колко ядеш и кога ядеш. Например: въглехидратите е добре да се приемат или след тренировка, или вечерно време. Основен проблем при горенето на мазнини е нисък прием на белтъчини. Затова е добре сутрин да започваш деня си с мазнини и протеини. Полезна статия, защо това е ефективно ще намериш ТУК.

Друго, което можеш да предприемеш е да подобриш метаболизма си като спазваш следните стъпки:

Освен, че трябва да се храним правилно, трябва и да сме сигурни, че червата ни са в добра форма. Това означава, че трябва да излекуваме микробиома си ако искаме добри резултати. За тази цел спомагат пре- и пробиотиците – добрите бактерии-рицари! Освен това трябва и да оправим хормоналното си здраве. Особено в днешно време, когато повечето от месото на пазара е пълно с естроген и други хормони. Избирай качествено месо от локални ферми, за да предотвратиш приема на храни, които те изкарват извън баланс. Ротация на храни през 5 дни може да помогне и да намериш хранителни алергии и непоносимости, които също водят до раздразнени черва и трудно сваляне на килограми.

Важно е храната ни да е качествена и да се приема в правилните моменти. Тя може дори да спомогне и за възстановяването ни, което е следващия важен фактор за губене на мазнини и качване на мускули. Статия за това как да подобриш съня си чрез храната ще намериш ТУК.

Но как да възстановим по-ефективно? А след тренировка?

Активното спортуване е важна част от ежедневието на всеки човек. Докато разкъсваме мускулните си влакна, разкъсваме оковите на заседналия живот, който носи само беди. Без значение дали сте професионален атлет, активно спортуващ любител или просто разкършвате от време на време – възстановителният процес след тренировка е толкова важен, колкото и самата тренировка. Както често сме чували – силата се ражда в почивката. Нека проследим някои от по-ефективните начини за възстановяване ТУК.

Ако искаш повече информация за горенето на мазнини и за качването на мускули:

Се свържи с нас за персонални тренировки и консултации.

Разгледай нашата програма за сваляне на излишните килограми.

Разгледай нашата програма за качване на мускули.

Попълни трите полета с твоя имейл и имена и натисни бутона, за да се свържем с теб и да изпращаме полезна информация и материали.

*показва задължителни полета