Тренировки за деца

ДЕТЕТО ЧУДО

Това е кондиционна подготовка на деца. Изследвания на Националната Асоциация по Физическа Подготовка (NSCA) твърдят, че при навършена 6 годишна възраст, всяко дете може да зпочне силови тренировки. Специфични упражнения за развиване на двигателни качества като бързина, ловкост, сила, издръжливост, еластичност и координация са в основата за изграждането на здраво тяло. Освен това, децата се учат на дисциплина, мотивация и отдаденост.

Всеки родител иска детето му да е здраво. Три годишните деца имат функционални тела – стоят и се движат в пространството оптимално. За съжаление често се случва на 8 години вече да са загубили половината от уменията си. Това е така, защото никой не ги учи. Получават много други знания и умения, но не и как да се грижат за физическото здраве на тялото си.

Ние приемаме като лична отговорност да научим децата защо е важно да са активни и как да бъдат, въпреки дългите часове на чина, тежките раници и технологиите.

Запишете своето дете да тренира заедно с нашите треньори персонални, групови или онлайн тренировки.

Всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа и събота от 10:00 часа в залата на RX Infinity Box на ул. Спас Соколов 16, София.

Ако имате въпроси винаги може да ни намерите на телефон 0889390372.


ДЕТЕТО НА ГОСТИ НА ДЕТСКА ГРАДИНА

Има възможност тренировката “Детето чудо” да се проведе на място в детска градина. Детето чудо вече втора година е част от Англо-американското училище в Панчарерво, Свети Георги, детски градини Монтесори, Азбуки и др. Нашите треньори знаят как да се адаптират в обстановката и да изкарат максимума от заниманието.