Тренировки за деца

ДЕТЕТО ЧУДО

Тренировки за деца, които развиват двигателните качества съобразени с възрастта. Под формата на игра, чрез различни похвати като щафетни игри, весели задачи и различни спортове учим децата как да бягат, скачат, хващат, хвърлят. Как да правят лицеви опори, да клякат правилно и да се набират. Изследвания на Националната Асоциация по Физическа Подготовка (NSCA) твърдят, че при навършена 6 годишна възраст, всяко дете може да зпочне силови тренировки. Специфични упражнения за развиване на бързина, ловкост, сила, издръжливост, еластичност и координация са в основата за изграждането на здраво тяло. Освен това, децата се учат на дисциплина, мотивация и отдаденост.

Всеки родител иска детето му да е здраво. Три годишните деца имат функционални тела – стоят и се движат в пространството оптимално. За съжаление често се случва на 8 години вече да са загубили половината от уменията си. Получават много други знания и умения, но не и как да се грижат за физическото здраве на тялото си.

Ние приемаме като лична отговорност да научим децата защо е важно да са активни и как да бъдат, въпреки дългите часове на чина, тежките раници и технологиите.

Запишете своето дете да тренира заедно с нашите треньори персонални, групови или онлайн тренировки.

Всеки вторник и четвъртък от 17:30 часа и неделя от 11:00 часа в залата на RX Infinity Box на ул. Спас Соколов 16, София.

Ако имате въпроси винаги може да ни намерите на телефон 0889390372.

Вижте кадри от заниманият ни на нашата Инстаграм страница ТУК.


ДЕТЕТО НА ГОСТИ НА ДЕТСКА ГРАДИНА

Има възможност тренировката “Детето чудо” да се проведе на място в детска градина. Детето чудо  е част от Англо-американското училище в Панчарево, Свети Георги, БГ Школу, детски градини Монтесори, Азбуки и др в техните извънкласни занимяния. Нашите треньори знаят как да се адаптират в обстановката и да изкарат максимума от заниманието.