Групови тренировки

BODY TRANSFORMER – ПРЕВРЪЩА ХОРАТА В МАШИНИ!

Това е високо интензивна кръгова кондиционна тренировка. Редуват се силови и кардио упражнения, които подобряват вашите физически качества като бързина, координация, сила, издържливост и мобилност. Името отговаря на резултатите. Отдадените и надъхани, ще станат свидетели на това как тялото им се трансформира и извайва, а енергията и силата им се увеличава. Защо да сме просто хора, когато можем да сме супергерои? 🙂

“Body Transformer” е преживяване, в което всеки се забавлява, а енергията и атмосферата винаги са на ниво. Тук създаваме една социална среда, в която всеки може да намери своето място и да срещне нови хора, обединени от една цел.

ATHLETE BUILD – ИЗГРАДИ АТЛЕТА В ТЕБ!

Искаш да разбереш как тренират истинските атлети, да подобриш своята сила и бързина, да опримизираш техниката си на бягане?
Athlete build ще развие твоя потенциал, независимо дали си професионален спортист или просто искаш да тренираш като тях.
Тренировката е интензивна и включва различни видове бегови и силови упражнения и отскоци.
Athlete build – изгради атлета в теб!

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате 2sport4life.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ

X