АЛФА АТЛЕТ ВКЪЩИ

ТРИМЕСЕЧНА ПРОГРАМА С ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СОБСТВЕНА ТЕЖЕСТ “АЛФА АТЛЕТ ВКЪЩИ”

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Цялата програма е абсолютно дигитална. След като преведете нужната сума, Вие ще получите файл с детайлно обяснение как да я изпълните.

В програмата има блокови схеми за начинаещи и напреднали. Програмата е подходяща както за млади спортисти така и за елитни такива.

Дори и да имате опит с тренировките, ние препоръчваме всеки да започне с блок 1 като основа, изграждайки двигателните навици и качества за бъдещите блокова.

В почивните дни може да правите кардио тренировки и тренировки за гъвкавост и подвижност като мачкане с масажна ролка, йога и медитация.

За нас всички хора са атлети, дори и да не сте професионален спортисти тази програма ще подобри всички качества, които изборихме по-горе, създавайки едно функционално и атлетично тяло.

Резултатите зависят изцяло от постоянството, здравата работа и моментното физическо състояние. Ние гарантиране, че след минаване през всички блокове ще бъдете един по-добър атлет.

Програмата е подходяща да се изпълнява по всяко време в годишния цикъл. Важно е да се съобразява допълнителното натоврването в тренировъчния процес в състезателния период когато имат много мачове и състезания. Това е работа на вашия старши треньор и кондционнен треньор. Винаги може да се свържете с нас ако имате въпроси.